ua ru

Останні новини Ужгорода за сьогодні

Источник - 24 канал
24 канал Закарпатская область  30 жовтня 2024 – 20:28

Зігріє і тіло, і душу: як приготувати справжній закарпатський бограч

30 жовтня 2024 – 20:28
Зігріє і тіло, і душу: як приготувати справжній закарпатський бограч
Бограч – відома закарпатська страва, яку готують ще з давніх часів, коли угорські кочові племена, а пізніше й пастухи куштували її просто неба. Назва походить від угорського слова, що означає казан, адже саме в ньому страва набуває свого неповторного смаку.

Доповнення сюжету ця новина російською

Регіони сюжету

Міста Закарпатської області

Ще новини

Ще новини на тему

Рецептом бограчу-гуляшу поділилась з NV FOOD Аліса Смирна, власниця велосадиби на Закарпатті, корінна мешканка…
Член правління асоціації кулінарів Західна Шеф Група, засновник та член правління Українського кулінарного…
Кулінар та суддя шоу “МастерШеф” Володимир Ярославський розповів, як приготувати вдома справжній…

Популярні новини регіонів