Жителька села на Рівненщині розповіла рецепт традиційної страви, яку готували понад сторіччя тому (ФОТО)
13 серпня 2024 – 09:33
"Зелений борщ з сушеними карасями – страва, яку готувати більше ніж сто років і продовжують готувати в селах громади.
У Городоцькій громаді проводять традиційне свято - День рибалки. "Родзинкою" цього заходу є приготування традиційного зеленого борщу із сушеними карасями за старовинним рецептом. Рецептом борщу, який дізналися від мешканки села Городок Домащук Ніни Йосипівни, поділилися в Управлінні культури і туризму Рівненської ОДА в…
Цей день дуже вдалий для закінчення будь-якої справи. День буде не тільки результативним, але і
принесе з собою шану і славу, популярність і благополуччя.