Останні новини Львова за сьогодні
Так пекли наші прабабусі: рецепт традиційної великодньої паски "Львівська" від Дарії Цвєк
19 квітня 2024 – 20:48
Регіони сюжету
Міста Львівської області
Ще новини на тему
Бабка - класична великодня випічка на Львівщині. Бабці потрібно два дні, щоб "дозріти". Й очікування того…
Ольга Демкович зі Львова багато років працює шеф-кондитеркою і багато уваги в роботі приділяє випіканню…
Наталія Савицька — шеф-кондитерка з 27-річним досвідом роботи. Ексклюзивно для NV Food вона поділилась…
Львівський сирник – це ніжний десерт, у якому поєднується сир з присмаком апельсинової та лимонної цедри та…
Авторська колонка Рецепт паски від Олени Білас-Березової 04.04.2018 Смачного! Про цю жінку, в очах якої щоденно…