Смажені та печені пиріжки з горохом: легкі та бюджетні рецепти
15 січня, 22:02
(для змащування пиріжків) сіль – до смакуПиріжки з горохом в духовці – рецепт приготування покроково:Горох промийте та замочіть у воді хоча б на 6 годин, краще – на ніч. Випікайте пиріжки у розігрітій до 180°C духовці протягом 15 хвилин.
Пиріжки з горохом - це смачний та ситний варіант традиційної випічки, який вирізняється не лише своїм неповторним смаком, а й корисними властивостями. Горох надає пиріжкам особливу текстуру та незвичний смак, а також забезпечує організм білками, клітковиною. Важливо те, що така начинка обійдеться набагато дешеве, ніж м'ясна,…
Цей день дуже вдалий для закінчення будь-якої справи. День буде не тільки результативним, але і
принесе з собою шану і славу, популярність і благополуччя.