"Сало — це частинка душі України": інтерв'ю з науковицею до Дня нашого нацпродукту
вчора, 19:53
Марія вважає, що сало для українців – це набагато більше, ніж просто продукт: Як фахівчиня з гостинності я бачу в ньому справжній гастрономічний символ України, що відкриває двері до нашої культури й вражає туристів своєю автентичністю Як науковиця вона А як проста поціновувачка смачних продуктів науковиця говорить: Сало – це смак дитинства, родинного тепла й домашнього затишку – те, що завжди об’єднує за столом і нагадує нам про наші корені.
Чи любите ви сало? – учора на честь свята Українського сала, яке відзначається 27-го червня, запитувала я в усіх, хто траплявся на моєму шляху – водіїв, продавчинь, офіціантів, менеджерів, киян, галичан, черкащан, друзів та колег. І завжди отримувала красномовну українську відповідь: А як його можна не любити? Якщо Карпати…