Останні новини Рівного за сьогодні
"Кулінарний спадок": особливості червоного борщу з вишнями по-гощанськи з Рівненщини
26 січня, 10:00
Регіони сюжету
Міста Рівненської області
Ще новини на тему
У Білокриницькій громаді на Рівненщині господині готують чимало страв, які перейняли від мам чи бабусь. І…
Популяризація та збереження кулінарних традицій громад, автентичних страв, зокрема тих, які є у переліку…
Господиня Софія Грищук розповіла, як приготувати квасолю зі свинячими реберцями та грибами — страву, що…
Господині з Рівненщини розкриють секрети приготування страв за старовинними рецептами, які зберігаються й…
У Гощанській громаді донині зберігають традицію приготування червоного борщу з вишнями. Про те, як готують…