Останні новини Рівного за сьогодні
"Кулінарний спадок": як приготувати українську аджику з кабачків — рецепт з Рівного
сьогодні, 10:42
Регіони сюжету
Міста Рівненської області
Ще новини на тему
Дізнайтесь, як готували юшку-підколочанку у Бабинській громаді на Рівненщині: м’ясо зі свинячого стегна,…
Суспільне продовжує вивчати гастрономічну спадщину Рівненщини. У черговому випуску проєкту "Кулінарний…
Жителька Клесова Наталія Матюк поділилася родинним рецептом борщу з сушеними грушами. Особливості…
Суспільне продовжує досліджувати гастрономічну спадщину Рівненщини у проєкті "Кулінарний спадок". У новому…
Господиня Софія Грищук розповіла, як приготувати квасолю зі свинячими реберцями та грибами — страву, що…