ua ru

Останні новини Рівного за сьогодні

Источник - Суспільне
Суспільне Ровненская область  сьогодні, 10:14

"Кулінарний спадок": як приготувати юшку-підколочанку — традиційний рецепт із Рівненщини

сьогодні, 10:14
Дізнайтесь, як готували юшку-підколочанку у Бабинській громаді на Рівненщині: м’ясо зі свинячого стегна, цільна картопля та густий бульйон. Усі деталі — у новому випуску проєкту "Кулінарний спадок"

Регіони сюжету

Міста Рівненської області

Ще новини

Ще новини на тему

Суспільне продовжує вивчати гастрономічну спадщину Рівненщини. У черговому випуску проєкту "Кулінарний…
Рецепт підколочанки (потравки) зі свинячими реберцями від Надії Павлюк із Рівненщини. Традиційна страва, яка…
Жителька Клесова Наталія Матюк поділилася родинним рецептом борщу з сушеними грушами. Особливості…
У селі Підліски Рівненського району зберігають традицію випікання мазурок до Великодня. Родинним рецептом,…
Грибна юшка — одна з традиційних страв української кухні, популярна на Рівненщині. Її готують із різних…

Популярні новини регіонів