Останні новини Рівного за сьогодні
"Кулінарний спадок": як приготувати юшку-підколочанку — традиційний рецепт із Рівненщини
сьогодні, 10:14
Регіони сюжету
Міста Рівненської області
Ще новини на тему
Суспільне продовжує вивчати гастрономічну спадщину Рівненщини. У черговому випуску проєкту "Кулінарний…
Рецепт підколочанки (потравки) зі свинячими реберцями від Надії Павлюк із Рівненщини. Традиційна страва, яка…
Жителька Клесова Наталія Матюк поділилася родинним рецептом борщу з сушеними грушами. Особливості…
У селі Підліски Рівненського району зберігають традицію випікання мазурок до Великодня. Родинним рецептом,…
Грибна юшка — одна з традиційних страв української кухні, популярна на Рівненщині. Її готують із різних…