Останні новини Рівного за сьогодні
"Кулінарний спадок": як на Рівненщині готують традиційну грибну юшку з печериць
16 лютого, 11:50
Регіони сюжету
Міста Рівненської області
Ще новини на тему
На Рівненщині деруни готують за особливим рецептом – із пшоняною начинкою, яку передають із покоління в…
У новому випуску проєкту "Кулінарний спадок" розповідаємо про давню страву колотушу, яку досі готують у селі…
У Білокриницькій громаді на Рівненщині господині зберігають кулінарні традиції, готуючи страви, рецепти…
У проєкті "Кулінарний спадок" продовжуємо знайомити вас із гастрономічною спадщиною Рівненщини. Цього разу…
Господиня Софія Грищук розповіла, як приготувати квасолю зі свинячими реберцями та грибами — страву, що…