ua ru

Останні новини Рівного за сьогодні

Источник - Суспільне
Суспільне Ровненская область  5 січня, 11:05

"Кулінарний спадок": як на Рівненщині готують старовинний крупник зі свинячим шлунком

5 січня, 11:05
У проєкті "Кулінарний спадок" продовжуємо знайомити вас із гастрономічною спадщиною Рівненщини. Цього разу розповідаємо, як приготувати крупник, або куліш зі свинячим шлунком і овочами, чим особлива ця страва та який у неї смак

Регіони сюжету

Міста Рівненської області

Ще новини

Ще новини на тему

Господиня Софія Грищук розповіла, як приготувати квасолю зі свинячими реберцями та грибами — страву, що…
Господині з Рівненщини розкриють секрети приготування страв за старовинними рецептами, які зберігаються й…
У Зарічненській громаді донині зберігають традицію приготування страви, що має назву «Соломаха». Рецептом…

Популярні новини регіонів