Останні новини Рівного за сьогодні
"Кулінарний спадок": як готують потравку зі свинячих реберець або ж підколочанку на Рівненщині
8 червня, 10:02
Регіони сюжету
Міста Рівненської області
Ще новини на тему
У селі Рачин на Рівненщині готують цибульники — страву з цибулі, що стала елементом нематеріальної…
На Рівненщині деруни готують за особливим рецептом – із пшоняною начинкою, яку передають із покоління в…
У Білокриницькій громаді на Рівненщині господині зберігають кулінарні традиції, готуючи страви, рецепти…
У проєкті "Кулінарний спадок" продовжуємо знайомити вас із гастрономічною спадщиною Рівненщини. Цього разу…
Господиня Софія Грищук розповіла, як приготувати квасолю зі свинячими реберцями та грибами — страву, що…