ua ru

Останні новини Рівного за сьогодні

Источник - Суспільне
Суспільне Ровненская область  8 червня, 10:02

"Кулінарний спадок": як готують потравку зі свинячих реберець або ж підколочанку на Рівненщині

8 червня, 10:02
Рецепт підколочанки (потравки) зі свинячими реберцями від Надії Павлюк із Рівненщини. Традиційна страва, яка передається з покоління в покоління, — у проєкті "Кулінарний спадок"

Регіони сюжету

Міста Рівненської області

Ще новини

Ще новини на тему

У селі Рачин на Рівненщині готують цибульники — страву з цибулі, що стала елементом нематеріальної…
На Рівненщині деруни готують за особливим рецептом – із пшоняною начинкою, яку передають із покоління в…
У Білокриницькій громаді на Рівненщині господині зберігають кулінарні традиції, готуючи страви, рецепти…
У проєкті "Кулінарний спадок" продовжуємо знайомити вас із гастрономічною спадщиною Рівненщини. Цього разу…
Господиня Софія Грищук розповіла, як приготувати квасолю зі свинячими реберцями та грибами — страву, що…

Популярні новини регіонів