Кухар Костянтин Грубич приготував волоханики у Радивилові
15 квітня 2024 – 16:33
Бо я не знав, що у Радивилові, куди збирався в гастроекспедицію, є дітище Дзьобака - цілий етнопарк Ладомирія із купою всіляких місцевих скарбів, зокрема і ресторанчиком локальної кухні Аустерія.
Підприємець і історик Володимир Дзьобак одразу погодився на зустріч, коли я потелефонував йому ще з Києва. Бо я не знав, що у Радивилові, куди збирався в гастроекспедицію, є дітище Дзьобака - цілий етнопарк Ладомирія із купою всіляких місцевих скарбів, зокрема і ресторанчиком локальної кухні Аустерія. Часу на глибоке…
Цей день дає хорошу основу для започаткування нових та важливих справ. Не приймати в цей день
ніяких лікарських засобів, тим більше алкогольних напоїв.