Добкіни запустили новий завод із переробки курятини на Волині
11 червня, 16:10
На новому заводі виробляється продукція трьох ключових брендів — «Епікур» (курятина без антибіотиків і гормонів), «Чебатурочка» (доступна якісна курятина для щоденного споживання), Delika (продукція, яка не містить штучних ін’єкцій і добавок, сертифікована «Володимир-Волинська птахофабрика» займає близько 5% українського ринку курятини.
Як повідомили в компанії, завод має потужність переробки 13,5 тис. бройлерів на годину, пише «Інтерфакс-Україна». Комплекс представлено 50 технологічними та допоміжними спорудами, зокрема очисними спорудами 3500 м ³ /доба з мембранною фільтрацією, яка мінімізує вплив на довкілля. На новому заводі виробляється продукція трьох…