Чому дріжджове тісто не підіймається — 8 головних помилок і способи їх уникнути
вчора, 15:31
Ось перелік ключових помилок та способів їх уникнути: Основні помилки: Надто гаряча рідина Якщо вода або молоко (або будь-який інший розчинник) має температуру понад 40 °C, існує ризик «вбити» дріжджі, адже вони — живі істоти, чутливі до високої Краще змішувати її з борошном, щоб уникнути негативного впливу.
Багато хто з нас стикалися з розчаруванням: тісто просто не піднімається, навіть за найкращого настрою. Основна причина — порушення важливих умов для життєдіяльності дріжджів. Ось перелік ключових помилок та способів їх уникнути:
Основні помилки:
Надто гаряча рідина
Якщо вода або молоко (або будь-який інший розчинник)…