Ресторанний путівник «Мішлен» іде до Москви,бо там подають «емблематичну для Росії страву» - борщ

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Як мовиться в повідомленні компанії 21 грудня, її інспектори «були вражені різноманіттям кулінарної спадщини Росії і відданістю її шефкухарів автентичній кухні, створеній із надзвичайних місцевих продуктів». «На російській кулінарній сцені, з її багатою історією і світськими традиціями, в останні 30 років виникають нові тенденції, які втілюють талановиті шефкухарі, які віддані тому, щоб наголошувати на якості місцевих продуктів - таких, як камчатський краб із Владивостоку, бородінський хліб, палтус із Мурманська чи «сметана» - заквашені вершки, що використовуються в приготуванні бефстроганова. Вони також радо використовують овочі й ароматні трави, які надають живих унікальних ароматів таким емблематичним для цієї країни першим стравам, як борщ чи рассольнік», - заявляє компанія.