Новости по метке:

термічна обробка

Що таке ентеровірусна інфекція?

Треба не забувати про важливість миття рук з милом, про необхідність ретельного миття овочів, фруктів, ягід перед їх вживанням, про термічну обробку харчових продуктів. Слід привчати до чистоти своїх дітей, проводити розяснювальну роботу в дитячих садочках та школах. Щодо більш...Здоров-Инфо

Чим небезпечне сире м

нешкідливим для здоров'я. Детальніше про користь і шкоду при вживання сирого м'яса читайте у "Країні здоров'я", Взагалі, як таке, без термічної обробки можна їсти тільки яловичину та телятину. Дієтологи стверджують, що при нагріванні цінність м'яса не дуже знижується, білки зберігаються...Країна Здоров'я

блідої поганки), які помилково сприймаються за їстівні печериці та сироїжки. Отруєння також можуть спричинити їстівні гриби, які не пройшли належної термічної обробки або виросли на забруднених територіях, уздовж автомагістралей. Слід памятати, що при вживанні грибів можуть загостритися хронічні хвороби органів...Винницкий Бизнес Портал

екологічної ситуації в інших країнах. Ось його розробки й лягли в основу механізму для подрібнення пластику. Після подрібнення матеріал піддають термічній обробці і заливають у форми. У такий спосіб виробляють іграшки й декоративні прикраси. Активісти вже розпочали приймати сировину на...Урядовий Кур'єр

думкою з приводу продукту: «Перевагою будь-яких сухих сніданків є простота і швидкість у приготуванні. Ще одним плюсом можна вважати відсутність термічної обробки - це дозволяє сніданку зберегти вітаміни, мінерали та інші корисні речовини. Також вони відрізняються різноманітністю в приготуванні, так...Pr.meta.ua

Гриби можуть бути небезпечними: правила збору і споживання грибів

грибах, дуже багато амінокислот, жирів та інших корисних речовин. Але гриб містить сильну отруту – аманітотоксін. Він не руйнується при термічній обробці, не розчиняється у воді. Одна бліда поганка, яка потрапила в їжу, може згубити трьох-чотирьох дорослих людей. Бліді поганки...Львівська міська рада

Що слід пам

5. Не вживайте грибів сирими. 6. Перед вживанням обов'язково піддавайте зібрані гриби ретельній термічній обробці. Телерадіокомпанія РАІ

Епідеміологи встановили причину отруєння першокласників на Рівненщині

Працівники їдальні не дотримувались термічної обробки страв, порушували санітарні вимоги і правила.Press-Центр

отруєння дітей стала бактерія «сальмонела ентерітідіс». Обставини, що сприяли виникненню та поширенню спалаху – вживання дітьми курячих яєць, заражених сальмонелою, недотримання термічної обробки …...Телеканал Ритм

Фахівці визначили збудника масового отруєння школярів на Рівненщині

УНН. Фахівці також визначили продукти, які сприяли виникненню та поширенню спалаху - це вживання дітьми курячих яєць забруднених сальмонелою, недотримання термічної обробки при приготуванні страв та недотримання санітарних норм і правил на харчоблоці. Бактеріологічно обстежено 90 осіб, з них 18...Unn.com.ua

А зранку сир став рожевий

Придбали сир на стихійному ринку, тож він за замовчуванням є неякісним і небезпечним. Але хотіла дізнатися, чому цей сир змінив колір на рожевий. Вожуся з ним уже кілька днів! пояснюю. Високий замок

Про це повідомляє прес-служба Асоціації «Свинарі України». Агравері

за тридевять земель за молодильними яблуками. Наші предки цей секрет знали ще з давнини. Користь запечених яблук теж велика. При термічній обробці яблука майже не втрачають своїх цілющих властивостей і поживних речовин. Яблучні дієти Зараз модними стали яблучні дієти, завдяки...Урядовий Кур'єр

Отруїтися можна не лише небезпечними неїстівними грибами, але й їстівними, якщо вони не пройшли належної термічної обробки або виросли на забруднених територіях, наголошують медики. Щоб уникнути отруєння кладіть гриби до кошика лише за цілковитої впевненості у тому...Урядовий Кур'єр

Закарпатську свинину не впускатимуть на Львівщину через спалах африканської чуми

каже Є. Баркита. Додамо, що мясо хворої на африканську чуму свині не несе шкоди здоровю людини. Щоправда воно має пройти термічну обробку, наголошують у Дежрпродспоживслужбі. Нагадаємо,мукачівці залишаться без свинини.Голос Карпат

Список продуктів, які не мають обмеження у терміні зберігання

зробити його більш довговічним: цукор в меді гідроскопічний, тобто, може втягувати воду з атмосфери, а це не дуже добре. При термічній обробці вода видаляється, а повітронепроникні кришки перешкоджають її подальшому попаданню в продукт. Завдяки чому мед зберігається ще довше. Висушені...Єдність

осені, зими та весни. Щоб не захворіти на кишковий грип, лікарі рекомендують дотримуватися гігієни рук, ретельно мити продукти харчування, піддавати термічній обробці морепродукти та молоко. Ні в якому разі не варто купувати продукти харчування на ринку чи з рук.Бізнес область

TORCH-інфекції та вагітність: чому краще перестрахуватися?

руки перед їжею, після відвідування туалету, після приходу з вулиці), уникати контактів з домашніми тваринами, їсти лише продукти після достатньої термічної обробки. Кожна жінка, яка планує стати мамою, повинна перевіритися на TORCH-інфекції задля уникнення необхідності переривання вагітності чи можливості виникнення...Здоров-Инфо

Корсунчанин захворів на ботулізм

«Нова Доба» дізналася в прес-службі ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України». Хворий вживав консервовану домашню ковбасу, залиту смальцем, без термічної обробки. Консерви вочевидь були приготовлені з порушенням елементарних санітарних правил та технологічних процесів, що й послужило причиною захворювання. Ситуацію...Нова доба

У якому вигляді найкорисніше зберігати овочі, фрукти на зиму

Частина річного врожаю краще не піддавати термічній обробці - а просто засушити або заморозити, щоб вони всю зиму радували вас натуральним ароматом і великою кількістю вітамінів.Про це кореспонденту...Єдність

18.08.2017(Ctrl →)

Калейдоскоп событий