Новости по метке:

термічна обробка

Готуємо їжу так, щоб зберегти цінні речовини

по-друге, руйнуються вітаміни, що містяться і в самих жирах, і в продуктах, що смажаться. Якщо є можливість взагалі обійтися без термічної обробки – скористайтеся нею. Салат можна зробити і з сирих (напівсирих) овочів, а вівсянку, замість варіння, достатньо просто залити...Нова доба

У зв

яке використовують для перевезення, утримання, забою і оброблення свиней. Під заборону потрапили корми для кішок і собак українського виробництва, які не пройшли необхідну термічну обробку. Нагадаємо, в різних областях України фіксують спалахи гострого вірусного захворювання у свиней — африканської чуми.Ракурс

Чи варто їсти суп щодня: аргументи дієтолога

страв. В той же час у дітей необхідно контролювати водний баланс. Перші страви чудово насичують та повертають працездатність, однак через термічну обробку багато овочів втрачають свої корисні властивості. Лікар радить для поживного супу варити його на вторинному бульйоні із якісного...Закарпатський Кореспондент

Зазначені обмеження також поширюються на ввезення кормів і кормових добавок для кішок і собак, а також готових кормів, що пройшли термічну обробку та виготовлені із свинарської сировини, походженням із Херсонської області. Читайте також: На Кіровоградщині селяни остерігаються поширення АЧС через...Агравері

Що треба знати херсонцям про четвертий тиждень Великого посту

печених овочів і чаю.Одні священнослужителі стверджують, що сухоядєніє, якщо вже ви його дотримуєтеся, накладає заборону на все, що було піддано термічній обробці, інші – допускають печені овочі та чай. Адже чай, на їхню думку – не відвар, а настій.Не менш...Херсонцы

Буряк Цей коренеплід повністю втрачає свої вітаміни при подальшому нагріванні. М'ясоДаний продукт при додатковій термічній обробці втрачає значну кількість своїх смакових якостей.Paralleli.if.ua

Черкащан закликають запобігати отруєнню та загибелі бджіл при використанні пестицидів

в) 1 км від населених пунктів, тваринницьких і птахівничих ферм, а також посівів сільськогосподарських культур, які вживаються в їжу без термічної обробки, садів, виноградників і місць проведення інших сільськогосподарських робіт. Порушення ж законодавства в галузі бджільництва тягне за собою дисциплінарну,...Про Все

Березовий сік: правильно збираємо, зберігаємо, використовуємо

отвір забивають пробкою і замащують садовим варом. Як і практично будь-який дарунок природи, найкорисніше вживати березовий сік свіжим, не піддаючи термічній обробці. Зберігати його можна в холодильнику не більше двох-трьох тижнів. Якщо соку багато, його можна консервувати у банках, так...Нова доба

Ірак, Китай, Катар, Ємен, Йорданія ввели тимчасову заборону на постачання української продукції птахівництва через пташиний грип

стосується тільки тих українських областей, де було зафіксовано спалахи пташиного грипу. Держпродспоживслужба також повідомила, що нині китайська сторона проводить оцінювання термічної обробки яєчних продуктів, про його результати будуть проінформовані зацікавлені підприємства. "Ці заборони діють другий місяць, сьогодні Держпродспоживслужба просто оприлюднила...Интерфакс-Украина

Ірак, Китай, Катар, Ємен, Йорданія ввели заборону на українську продукцію птахівництва

Херсонської областей, де були зафіксовані спалахи пташиного грипу. Госпродпотребслужба також повідомила, що в даний час китайська сторона проводить оцінку по термічній обробці яєчних продуктів. Нагадаємо, що Україна в січні-лютому 2017 року експортувала 31,73 тис. тонн м'яса птиці та субпродуктів, що...Зеркало недели (газета)

До уваги громадян України!

людини. Можливість передачі вірусу від хворої до здорової людини ще не встановлена. При вживанні м’яса птиці чи яєць, які пройшли термічну обробку, фактів захворювання не встановлено. Двічі підтверджена здатність вірусу грипу типу H5N1 викликати тяжкий перебіг хвороби у людей (Гонконг...Народна Рада

Черкащан закликають запобігати отруєнню та загибелі бджіл при використанні пестицидів

в) 1 км від населених пунктів, тваринницьких і птахівничих ферм, а також посівів сільськогосподарських культур, які вживаються в їжу без термічної обробки, садів, виноградників і місць проведення інших сільськогосподарських робіт. Порушення ж законодавства в галузі бджільництва тягне за собою дисциплінарну,...Вчасно (Черкаси)

Як харчуватись, коли хворі нирки?

вмістом жиру.Рослинна олія. Від нього відмовлятися не варто, але тільки за умови, що перед вживанням воно не буде вдаватися до термічній обробці.Яйця. Їх є можна, але максимум одне в день.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: -Вітамін F для швидкого...Країна Здоров'я

Вітамін А - «Помаранчевий» вітамін росту і краси

є морква, солодкий перець, помідори, абрикоси, петрушка, селера, щавель, шпинат. Вітамін А стійкий до впливу високих температур і зберігається при термічній обробці. Зате погано реагує на ультрафіолетове випромінювання і контакт з киснем. Тому для збереження у продуктах вітаміну А рекомендується...Нова доба

продуктів. 2. У понеділок, середу та п'ятницю кожного тижня посту слід дотримуватися сироїдіння - вживання продуктів у сирому вигляді без термічної обробки, причому їсти можна лише раз на день. 3. У вівторок та четвер їсти можна лише ввечері. Продукти можна...Українська газета ЧАС

Чому щодня варто їсти буряк?

речовина бетаїн, яке допомагає регулювати жировий обмін і сприяє зниженню ваги. Зверніть увагу, що бетаїн виконує свої функції навіть при термічній обробці, так що буряк можна сміливо гасити або варити з ним борщ.4. Мінімізація стресуФолієва кислота, що міститься в буряку,...Країна Здоров'я

її на мороз на два – три дні, потім заносимо в тепло на такий же термін. Так робимо тричі. Жодної термічної обробки! Не треба прожарювати землю в духовці або поливати її гарячим розчином марганцівки, тому що в цьому випадку знищуються...Газета "Наш ДЕНЬ"

З приходом весни авітаміноз проявляється по різному

є правильне і збалансоване харчування.Для поповнення запасів вітаміну С рекомендовано вживати більше овочів і фруктів, причому тільки в свіжому вигляді. Термічна обробка руйнує вітамін С. У разі крайньої необхідності можна приймати хвойну настоянку, яка дуже багата на вітамін С.Вітаміни А,...Fakel

деякі мережі супермаркетів. Купують у ресторани і готелі всіх великих міст України. Равлика очищають, відділяють хвостову частину. Філе відправляють на термічну обробку, мушлю — на стерилізацію. Філе у спеціальному цеху фарширують соусом, заморожують. Таким воно надходить у магазини»,? розповів...Агравері

Виступ речника Міністерства оборони України під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі

готувати собі гарячу їжу за основною нормою харчування. Нові сухі пайки будуть упаковані у реторт-пакети, які тривалий час зберігають свою якість, не потребують термічної обробки і готові до вживання. Також завдяки сучасному пакуванню добові продуктові набори є легкими, зручними та здатними витримувати значні фізичні впливи та механічні пошкодження.Народна Рада

14.02.2017(Ctrl →)

Калейдоскоп событий