Новости по метке:

термічна обробка

З початку року на Тернопільщині 3 людей захворіли болутізмом

виникнути тільки при вживанні тих, які зберігалися при анаеробних (без доступу кисню) або близьких до анаеробних умовах без попередньої достатньої термічної обробки. Це можуть бути консерви, особливо домашнього приготування, копчені, в'ялені м'ясні та рибні вироби, а також інші продукти, в...TeNews

за один кілометр від населених пунктів, тваринницьких і птахівницьких ферм, а також посівів сільськогосподарських культур, які вживаються в їжу без термічної обробки, садів, виноградників і місць проведення інших сільськогосподарських робіт. Виконання вимог діючого законодавства щодо проведення авіахімробіт є обовязковим для...Гречка

Як уберегтися від харчових отруєнь?

7) не готувати страви «із запасом», приготовлені страви бажано споживати одразу, а у випадку їх повторного споживання – піддати повторній термічній обробці, 8) не використовувати для пиття, приготування їжі та миття посуду воду з річок, озер, підземних джерел тощо, 9)...Нова доба

- не можна їсти приготовану за допомогою термічної обробки їжу; - варто утриматися від будівельних робіт та інших фізичних робіт.Vpoltave.info

Великодні копченості: обережно, у м

обслуговувати тварин лише у змінному спецодязі, використовуючи окремі засоби догляду та інвентар; 0372.ua

Вінничани, розговіємося безпечно!

кипятити, яйця перед приготуванням обовязково мити, а потім варити або смажити; при приготуванні страв дотримуйтесь технології їх приготування, особливо щодо термічної обробки кулінарних виробів із мяса, птиці та яєць; продукти, які швидко псуються, зберігайте в холодильнику, дотримуйтесь встановлених гарантованих термінів...Інформаційна Вінниччина

Медики застерігають буковинців про небезпеку харчових отруєнь під час Великодніх свят

продукти із запасом. Приготовлені страви бажано вживати відразу (особливо багатокомпонентні), а у випадку їх повторного споживання вони мають піддаватись вторинній термічній обробці. Зберігання виготовленої страви без холоду не повинно перевищувати 2 годин. НЕ брати у дорогу та на природу продукти,...0372.ua

Приготовлені страви бажано вживати відразу (особливо багатокомпонентні), а у випадку їх повторного споживання вони мають піддаватись вторинній термічній обробці. Українська газета ЧАС

в сирому виглядіМорква, яка багата на вітамін А і бета каротином, згідно з останніми дослідженнями, насправді зберігає свої якості після термічної обробки. Вони падають лише на 5-7%, тому можна сміливо їсти моркву в тому вигляді, в якому тобі подобається.Яйця шкідливі...Paralleli.if.ua

гриби", - зауважив чоловік. Як відомо, шушерепки, або як ще називають зморшки вважаються умовно їстівними. При приготуванні вони потребують тривалої термічної обробки, адже містять отруйну гельвелову кислоту, яка під час варіння переходить у відвар. При вживанні останнього настає гемоліз крові.Бліц-інфо

Всім відомо, що під впливом температур в овочах і фруктах зникають вітаміни і втрачаються корисні властивості. Нові дослідження довели, що термічна обробка по-різному впливає на різні корисні речовини. Американські вчені Каліфорнійського університету підтверджують: в залежності від...Новини світу та України

якщо замочувати розрізані на кілька частин овочі або фрукти. Добре обсушуйте плоди, при цьому всі вітаміни зберігаються; – піддавайте овочі термічній обробці, так шкідливі речовини знищуються; – приготовані зі свіжих овочів салати споживайте відразу, перетворення менш шкідливих нітратів в більш...Львівська міська рада

У Чернівцях кухарям дитсадків №48 та №49, де отруїлися діти, оголосили догани

та №49, де отруїлися діти, оголосили догани.  Як повідомили в управлінні освіти Чернівецької міськради, кухарі вказаних дитсадків не дотримувалися умов термічної обробки продуктів, через що отруїлися діти. У ході досліджень Чернівецьким обласним лабораторним центром було виявлено кишкову паличку та стафілокок.Чернівці.ТВ

Зокрема, кухарі отримали догану за порушення термічної обробки продуктів харчування. А медичні працівники посилили контроль за дотриманням санітарних вимог.Буковинська правда

Що потрібно знати про банани: які бувають, чому корисні, як вибирати та зберігати

в сирому вигляді, рідше в сушеному, з них готують смачнючі десерти. Кормові, або плантайни, перш ніж вживати в їжу, потребують термічної обробки. Такі банани користуються великою популярністю у себе на батьківщині, у тропіках. На Карибських островах банани варять у шкірці, заправляючи...ClipNews.info

Лабораторний центр Кіровоградщини не задоволений якістю харчування у навчальних закладах

прoведенo у 127 навчальних закладах, з них виявлені пoрушення на 30 oб'єктах, райoну - 14,3%, Знам'янськoгo - 8,3%, Кірoвoградськoгo - 12,5%, Нoвoмиргoрoдськoгo медиапортал "Акула"

Готуємо їжу так, щоб зберегти цінні речовини

по-друге, руйнуються вітаміни, що містяться і в самих жирах, і в продуктах, що смажаться. Якщо є можливість взагалі обійтися без термічної обробки – скористайтеся нею. Салат можна зробити і з сирих (напівсирих) овочів, а вівсянку, замість варіння, достатньо просто залити...Нова доба

У зв

яке використовують для перевезення, утримання, забою і оброблення свиней. Під заборону потрапили корми для кішок і собак українського виробництва, які не пройшли необхідну термічну обробку. Нагадаємо, в різних областях України фіксують спалахи гострого вірусного захворювання у свиней — африканської чуми.Ракурс

Чи варто їсти суп щодня: аргументи дієтолога

страв. В той же час у дітей необхідно контролювати водний баланс. Перші страви чудово насичують та повертають працездатність, однак через термічну обробку багато овочів втрачають свої корисні властивості. Лікар радить для поживного супу варити його на вторинному бульйоні із якісного...Закарпатський Кореспондент

Зазначені обмеження також поширюються на ввезення кормів і кормових добавок для кішок і собак, а також готових кормів, що пройшли термічну обробку та виготовлені із свинарської сировини, походженням із Херсонської області. Читайте також: На Кіровоградщині селяни остерігаються поширення АЧС через...Агравері

21.03.2017(Ctrl →)

Калейдоскоп событий