Новости по метке:

мікроорганізми

НОВИНКА! UFO MICATRONIC technology

якісних та безпечних матеріалів за сучасними стандартами якості. це корисно! Якісне інфрачервоне тепло, як у медицині. Попереджає появу бактерій та мікроорганізмів. це зручно! Має пульт дистанційного керування Технічні характеристики: Робоча напруга: 220- 230 В Частота: 50 Гц Потужність: 2300-2400 Вт...Vido.com.ua

" біойогурт ", має бути вказано цифрами, яка в ньому концентрація живих культур.4. На упаковці має бути інформація про концентрацію мікроорганізмів на кінець терміну придатності, їх повинно бути не менше 107 КУО в 1 г продукту.5. Купуючи йогурти для найменших,...Наша мама

Не дихайте: як недобросовісні лікарі заражають людей

для стерилізації стетоскопов: перокис водню, спиртові або антибактеріальні засоби гігієни. Всі ці методики допомагають позбутися більшої кількості бактерій, але деякі мікроорганізми все одно залишаються. Лише 10 % стетоскопов, очищених цими методами були чистими. Тому дослідники пропонують використовувати одноразові стетоскопы. Зазвичай...Znaj.ua

Зокрема, фахівці виявили антибактеріальну речовину триклозан, яка здатна змінювати генетичний код мікроорганізмів. Новини світу та України

Вчені назвали головний слід «епохи людей» в історії Землі

Також епоха людей залишить після себе пластик і радіаційні забруднення. Нагадаємо, нещодавно Ракурс повідомляв, що вчені випадково відкрили нове царство мікроорганізмів. Виявлені організми не можна віднести до жодної з цих груп, тим не менш, вони належать до вже відомої, хоч...Ракурс

Адже такий цитрус втрачає майже всі корисні властивості. Але найголовніше правило – мити мандарини перед їжею. Шкірка може містити небезпечні мікроорганізми. “На поверхні може бути набір збудників бактеріальних, вірусних, грибкових інфекцій. Глистових-паразитарних інвазій з рук ту людину, яку чіпав цей...Тернопільська Липа

антибактеріальними засобами може провокувати стійкі до антибіотиків інфекції. Це пов’язано з тим, що у миючих засобах міститься триклозан, який робить мікроорганізми стійкими до антибіотиків. Це призводить до того, що вони стають носіями інфекцій. Про це повідомляє Phys.org. Такі висновки були...ICTV

Чому не потрібно їсти сире тісто

заразити сальмонелою, а також кишковою паличкою. За словами фахівців, у готовому виробі з тіста після термічної обробки небезпечні для здоров’я мікроорганізми гинуть, але в сирому тісті вони можуть бути, і його поїдання тоді виявиться фактором інфікування. “Як мікроби опиняються в...UkrHealth

Вектор-терапія - легше ліквідувати причини, а не лікувати наслідки

й має назву вектор-терапія: https://porcelain-dent.com.ua/ru/service/lechenie-desen/vector-therapy. Маніпуляція проводиться за допомогою ультразвуку. Коливання не лише руйнують відкладення, а й знищують патогенні мікроорганізми, які викликають захворювання. Як проходить процедура Вектор-терапія складається із кількох етапів:Видалення нальоту й каменю за допомогою Air-Flow. Саме відкладення...Країна Здоров'я

Guardian, повідомляє УНІАН. Попри високу температуру, відсутність світла, дуже обмежене харчування і великий тиск, підземна біосфера налічує 15-23 мільярди тонн мікроорганізмів. Це в сотні разів більше, ніж сукупна вага людей на планеті. Дослідники програми Deep Carbon Observatory кажуть, що різноманітність...Еспресо TV

Корисні властивості кефіру

люди, які не вживають молоко.Властивість перша: кефір оздоровлює кишечник. Його вживання відновлює баланс корисних бактерій кишкової мікрофлори, пригнічує розвиток гнильних мікроорганізмів.Властивість друга: зміцнює кістки. В кефірі містяться білок і кальцій, які роблять кістки міцнішими, а у дітей сприяють їх росту.ЧИТАЙТЕ...Країна Здоров'я

використовується газетний папір з поліграфії, додаються високоякісні антисептики, які не мають неприємного запаху, знижують рівень горючості, захищають від впливу грибкових мікроорганізмів і попереджають розвиток бактерій. Сьогодні підприємство Руслана Тарадайка дозволяє виробляти 25-30 тонн екологічного утеплювача. За словами вінничанина, з часом...ШОТАМ

сівозміні, — каже Беннінг. Позитивну агротехнічну дію проміжні культури мають у тому, що під спільною дією кореневої системи і розвитку мікроорганізмів ґрунт стає біологічно більш активним, зберігається волога та оптимальний рівень pH. Вносити додаткові добрива в таких випадках не треба...GrowHow.in.ua

Чи можна гіпертонікам пити кефір?

допоміг гризунам нормалізувати тиск. У цих щурів, як виявилося, покращилася бар'єрна функція кишечника, завдяки якій в кров не проникають патогенні мікроорганізми. В їх організмі знизився рівень ендотоксинів - токсичних речовин, здатних порушувати клітинну цілісність.Вчені резюмували, що завдяки кефірним пробіотикам травна...Країна Здоров'я

Уляна Супрун розповіла про користь квашених продуктів

їх ще кориснішими.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квашені огірки - кислі, проте корисніСеред інших корисних властивостей Супрун виділила наступні:- наявність пробіотиків - живих мікроорганізмів, корисних для роботи кишечника;- зміна якості їжі - поява нових з'єднань з антиоксидантними, протизапальними і антидепресантними властивостями;- збільшення вмісту...Країна Здоров'я

Через шість років досліджень: вчені "прибили" тропічну інфекцію

детально вивчила будову сотні тисяч комарів, щоб створити ефективний засіб проти паразитів плазмодії, повідомляє журнал Science. Кожен видобутий зразок небезпечних мікроорганізмів помістили в пробірку, а потім піддали різним хімічним сполукам. У загальній складності медики провели близько 500 000 експериментів. Через...Znaj.ua

необхідно підбирати курс для кожного пацієнта індивідуально. Про це повідомила лікар-терапевт, нуфролог, дієтолог Ахуньянова Регіна. Пробіотікі – це препарати різних мікроорганізмів, що впливають на мікроби (сукупність всіх бактерій) людини. Мікробом людини унікальний і індивідуальний. Закладаються з народження, формуються протягом життя,...24 канал

в продукті становить приблизно 10 мільйонів на один грам. Однак, за результатами незалежної експертизи, в десертах популярних торгових марок корисних мікроорганізмів виявилося на порядок менше, ніж заявлено на упаковці, або вони просто були відсутні. Ізраїльські вчені з Інституту Вейцмана провели...Zklive

Супрун розповіла про користь квашених продуктів

після ферментації продуктів зявляються нові поліфенольні сполуки із антиоксидантними, протизапальними і навіть антидепресантними властивостями. "У ферментованій їжі є пробіотики живі мікроорганізми, що відіграють важливу роль у роботі кишківника. Вони виробляють вітаміни, амінокислоти, формують здоровий кишковий імунітет і запобігають алергіям, коливанням...Unn.com.ua

Супрун назвала продукти, які потрібно їсти взимку

придатності продуктів, зберегти їхню поживну цінність та робить їх ще кориснішими. Супрун наголосила, що у ферментованій їжі є пробіотики живі мікроорганізми, що відіграють важливу роль у роботі кишківника. Вони виробляють вітаміни, амінокислоти, формують здоровий кишковий імунітет і запобігають алергіям, коливанням...Високий замок

10.12.2018(Ctrl →)

Калейдоскоп событий