Новости по метке:

канцерогени

Після експерименту чоловіки ще раз здали сечу на аналіз. Коли матерія просочується димом, шкіра отримує більше канцерогенів. Волинська правда

Науковці зясували, що для людини особливо небезпечні канцерогени, які виникають під час смаже...Експрес

конвертів і поштових марок. Часто таку улюблену "швидку їжу" смажать в олії, яку не змінюють по кілька діб. А це канцерогени, що викликають рак. Доведено, якщо їсти фаст-фуд щодня, то ризик розвитку раку збільшується на 21%. Таку небезпеку можна порівняти...24 канал

цінність досить висока, і вони можуть бути корисними", – запевняють вчені. Дослідження також підтвердили – перероблене червоне м'ясо не містить канцерогенів. Навіть звичайна консервована томатна паста зберігає свої властивості, зокрема, антиоксидант лікопіну. Йогурти з високим вмістом пробіотиків дозволять зміцнити імунітет.24 канал

Наскільки дійсно небезпечні електронні сигарети?

і на 97-99% менше летких органічних сполук. При цьому виділення нікотину в обох видах сигарет приблизно однаково. Хоча кількість виділених канцерогенів помітно нижче, певний ризик для здоров’я все одно існує і потребує подальших досліджень. Докладно про роботу вчених повідомляє журнал...UkrHealth

Популярний метод лікування кашлю може нашкодити здоров

час нагрівання молока з медом до 60 градусів в останньому починає утворюватися оксиметилфурфурол – небезпечна речовина, яка складається з низки канцерогенів, які сприяють утворенню ракових клітин в організмі. Тож під час приготування молоко нагрівають не більше, ніж до 40 градусів,...RegioNews-Суми

час нагрівання молока з медом до 60 градусів в останньому починає утворюватися оксиметилфурфурол – небезпечна речовина, яка складається з низки канцерогенів, які сприяють утворенню ракових клітин в організмі. Тож під час приготування молоко нагрівають не більше, ніж до 40 градусів,...24 канал

в тому, що при нагріванні до 60 градусів в меді починає утворюватися оксиметилфурфурол - це небезпечна речовина, що представляє ряд канцерогенів, які сприяєють утворенню ракових клітин в організмі. Тому при приготуванні молоко нагрівають не більше, ніж до 40 градусів, і...Наша мама

150 грамів на людину. Вони рекомендують подавати шашлик  разом з овочами( гриби, баклажани, цибуля, гарбуз), які є антиоксидантами, що нейтралізують канцерогени. Втім закушувати м’ясо помідорами не радять, бо їх вживання у такому поєднанні здатне загальмувати переварювання білка. А від маринованих або...БлинКом

під час приготування м’яса на грилі, воно змінює свою молекулярну структуру. У цей час вивільняються гетероциклічні ароматичні аміни, які є канцерогенами. via GIPHY Соління, копченості, маринади До цих продуктів виробники додають консерванти, які збільшують їх термін зберігання. Консерванти накопичуються в...24 канал

Вчені назвали продукти, які викликають рак

і вироби з нього при приготуванні на грилі змінюють свою молекулярну структуру. При цьому вивільняються гетероциклічні ароматичні аміни, які є канцерогенами. Соління, копченості, маринади. Всі ці продукти містять у собі консерванти, які додаються для продовження терміну придатності. Консерванти мають властивість...UkrHealth

Кухонні меблі виділяють речовини, що призводять до раку

виробленню заборонених токсинів. Ймовірно, кухня є самим останнім місцем у нашому домі, де ми очікуємо зустріти хімічні речовини з категорії канцерогенів. Однак дослідники з’ясували, що в кухонних меблів містяться компоненти поліхлоровані біфеніли (ПХБ). Ці токсини, які є відомими канцерогенами, виділяються...UkrHealth

На любителів спалювати опале листя в Новомосковську очікують штрафи

екології та природних ресурсів ДніпроОДА. Коли горить опале листя, з димом у повітря потрапляють оксиди азоту, чадний газ, важкі метали, канцерогени та діоксини. Ці речовини отруйні для людей, - розповіли в департаменті. До того ж, такий спосіб прибирання призводить до...Сайт города Новомосковска

яких ніхто не стикався з раком, а самі вони вели здоровий спосіб життя, не курили і виключали зі своєї дієти канцерогени.Вважається, що в цих випадках мутації, що ведуть до виникнення злоякісних пухлин, виникають спонтанно в ході клітинних поділів. У нашому...Наша мама

стає нашпигований ними овоч. Надлишок нітратів (азотистих сполук, які сприяють зростанню рослин) при нестачі вітамінів-антиоксидантів перетворюється на нітрити – небезпечні канцерогени, які можуть не тільки викликати отруєння, але навіть призвести до кисневого голодування клітин і тканин, а при систематичному вживанні...MediaStar

Основні причини виникнення мігрені

яскраво світить світло або сонце, або мерехтять вогні;- малоактивний спосіб життя;- вживання шкідливих продуктів харчування, збагачених цукром, сіллю, консервантами і канцерогенами.Намагайтеся уникати всіх перерахованих причин виникнення мігрені, можливо, це допоможе вам страждати набагато рідше, ніж зазвичай.Щоб визначити, яка саме причина...Країна Здоров'я

Кондитерська компанія АВК запустила в Дніпрі новий комплекс з виробництва бісквітної продукції

не має аналогів в Україні – солодкі хрусткі снеки KRESKO.Технологія виробництва таких ласощів дозволяє зберегти всі корисні властивості злаків та виключає вміст канцерогенів.Високий попит на новий продукт та бісквітну продукцію в цілому перевищив усі наші очікування. Тож аби задовольняти потреби внутрішнього і...Національний Промисловий Портал

в Україні — солодкі хрусткі снеки KRESKO. Технологія виробництва таких ласощів дозволяє зберегти всі корисні властивості злаків та виключає вміст канцерогенів. Високий попит на новий продукт та бісквітну продукцію в цілому перевищив усі наші очікування. Тож аби задовольняти потреби внутрішнього...Агравері

Корисні властивості пива: 6 причин сказати хмільному напою так

Боротьба з раком При дослідженні пива в хмелі у великих кількостях був виявлений ксантогумол. Завдяки даній речовині запобігається активація хімічних канцерогенів, і тим самим пригнічується ризик появи раку. 6. Запобігання слабоумства До речі, той же ксантогумол може запобігти слабоумству людини,...UkrHealth

Топ 5 найнебезпечніших дешевих продуктів, які викликають рак, ожиріння і хвороби серця

ароматизатори. Не можна купувати ковбасу і сосиски за 40 чи 60 гривень за кілограм, адже оброблені мясні вироби це отруйні канцерогени. А вони у свою чергу провокують рак. І це доведено Всесвітньою організацією охорони здоровя. Напівфабрикати У заморожених пельменях, варениках,...Високий замок

23.03.2018(Ctrl →)

Калейдоскоп событий