Новости по метке:

гастрономія

Назар Яворський: У 2018-ому в області зробимо акцент на розвитку та покращенні туристичної інфраструктури

дистанції. Приємно, що громади розуміють це, створюються туристично-інформаційні центри і ми матимемо з ким працювати. Також не варто забувати про гастрономію, наприклад, галицька кухня досі до кінця не відкрита і незвідана. Тому це дуже велике поле для пошуку. Також Тернопільська...TeNews

[1] У Польщі з 2018 року починають діяти нові правила працевлаштування іноземців. Зокрема вводиться плата за дозвіл на роботу в країні, передає УНН з посиланням на “Польське радіо”. “З нового року у Польщі набудуть чинності нові правила працевлаштування іноземців”, —...Крещатик (газета)

45 розділів, у результаті залишилось 103. Спочатку передбачалось, що я відповідатиму за все найгарніше, Лала за мандри, а Аврора за місцеву гастрономію. У процесі все змінилось, кожна обирала у розділі з огляду на любов до того чи іншого місця. Тому, коли...The Epoch Times Украина

Це суттєво вдарить по ваших кишенях!

праці в місті Груєць Мазовецького воєводства Мажанна Скочек. Дозволи на сезонну роботу діятимуть у сферах сільського господарства, садівництва, туризму і гастрономії. Запись Це суттєво вдарить по ваших кишенях! Стали відомі нові правила, як отримати дозвіл на роботу в Польщі впервые...Новости Чернигова

до Польщі. Оплата за такий документ становитиме 30 злотих. Процедура дозволів на сезонну роботу діятиме у рільництві, садівництві, туризмі та гастрономії. Причиною введення таких правил у Польщі пояснили тим, що не було жодного контролю над порядком отримання роботи на підставі...7 днів

З 1 січня у Польщі вводять платні дозволи на сезонні роботи

складе 30 злотих (близько 230 гривень). Процедура дозволів на сезонну роботу буде діяти в таких галузях, як землеробство, садівництво, туризм, гастрономія, — йдеться в повідомленні. Директор Воєводського управління праці у Варшаві Томаш Серадз вказав, що метою впровадження нових правил є...1NEWS

Уже з 1 січня!

складе 30 злотих (близько 230 гривень). Процедура дозволів на сезонну роботу буде діяти у таких галузях, як землеробство, садівництво, туризм, гастрономія", – розповіла Скочек. Натомість Директор Воєводського управління праці у Варшаві Томаш Серадз зазначив, що метою впровадження нових правил є...Новости Чернигова

Польща ввела нові правила працевлаштування іноземців

Процедура дозволів на сезонну роботу буде діяти в рільництві, садівництві, туризмі та гастрономії. Метою впровадження нових правил називається адаптація державних норм до законодавства Європейського Союзу.Ваші новини

Федір Шандор - про фестиваль пряників, який відбудеться в Ужгороді: "Не вірю, що таке можна зробити з пряників.

"15, 16, 17, 18, 19 грудня запрошуємо усіх в Ужгород насолоджуватися не тільки анімацією, дійством, відкриттям ялинок, а ще й гастрономією, - розпочинає Шандор - Гастрономією незвичною. Адже вперше на Закарпатті відбудеться фестиваль "Закарпатський пряник". За словами Федора Федоровича, вироби...Сайт міста Ужгорода

Ярмарок проходитиме у такий спосіб:- Посольства іноземних держав продаватимуть на своїх стендах національні страви та традиційні продукти (зокрема, продукти національної гастрономії та напої). На сьогоднішній день 43 посольств підтвердили свою участь.- Буде також продаватися одяг та побутові прилади, декор, книги...Крещатик (газета)

VIP - 1 ряд (в ціну входить дегустація вин та гастрономії від WineTime) - 1000 грн...Моя Вінниця

Відомо, яку суму українці заплатять за працевлаштування у Польщі

дозволи для роботи. Польська чиновниця Маржана Скочек підкреслила, що дозволи на сезонну роботу охоплюють діяльність сільського господарства, садівництва, туризму і гастрономії. Польща прийняло рішення щодо ліцензій на роботу для іноземців, вони будуть ділитися на два типи - для громадян іноземної...Франківчани

«Марципан. Гастрономія-преміум» — якість понад усе!  

не вистачає? І навіщо його витрачати на відвідини магазинів, якщо можна приділити увагу близьким людям чи зайнятись улюбленою справою, правда? Гастрономія «Марципан» дарує можливість кожному замовляти продукти харчування онлайн на сайті www.marzipan.zt.ua.Категорія: Житомирщина...Покоління ZET

«Марципан. Гастрономія - преміум» — якість понад усе!

не вистачає? І навіщо його витрачати на відвідини магазинів, якщо можна приділити увагу близьким людям чи зайнятись улюбленою справою, правда? Гастрономія «Марципан» дарує можливість кожному замовляти продукти харчування онлайн на сайті www.marzipan.zt.ua. Jamon, Nostrano, Zimbo, Mortadella Bologna IGP Відтепер, через...Житомир.info

Незрівнянне місто: туризмознавець розповів, чим Ужгород дивує гостей (ФОТО)

інших туристичних міст України, нас відвідують одразу з усім регіоном. У кожному районі Закарпаття є що робити: історія, культура, рекреація, гастрономія, фестивалі. У нас першим в Україні запрацював квітковий туризм: сакури, нарциси, крокуси, маки, орхідеї. Загалом у регіоні сьогодні розвиваються...Закарпатський Кореспондент

відвідувати. В Тернополі Микола Тищенко відвідав ряд закладів, серед них паб “Файне Місто”, ресторан “Оскар”, легендарну “Стару піцерію” та “перлину” гастрономії – закусочну “Темп”. Перевірку проводили ще в травні, захищати ж честь […]The post Голову ОДА Степана Барну помітили у...Галас

“Ревізор”. В Тернополі Микола Тищенко відвідав ряд закладів, серед них паб “Файне Місто”, ресторан “Оскар”, легендарну “Стару піцерію” та “перлину” гастрономії – закусочну “Темп”. Перевірку проводили ще в травні, захищати ж честь закладів міста нещодавно їздили їх представники та чиновники...Галас

В Тернополі «Ревізор» ганяв голубів на кухні одного із закладів та перевертав ліжка в хостелі

В Тернополі Микола Тищенко відвідав ряд закладів, серед них паб "Файне Місто", ресторан "Оскар", легендарну "Стару піцерію" та "перлину" гастрономії - закусочну "Темп". Крім того перевірив один із хостелів міста, - пише 0352. Перевірку проводили ще в травні, захищати ж...TeNews

Українські виробники взяли участь в гастрономічному форумі у Німеччині

Кельн відбувся Третій Німецько-український форум харчових продуктів у рамках однієї з найбільших світових виставок у галузі виробництва харчових продуктів та гастрономії Ануга 2017, яка днями проходить у Кельні (ФРН). Форум організований проектом АгроторгівляУкраїни за підтримки Київської ТПП, Німецько-української ТПП та...АСПІ

Понад 30 українських компаній взяли участь у Форумі харчових продуктів у Німеччині

та за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України. «Професійна виставка "Ануга" збирає виробників продуктів харчування та представників рітейлу і гастрономії з усього світу. Цього разу до Кельну приїхало понад 30 українських компаній, в тому числі малі і середні підприємства,...Агравері

09.10.2017(Ctrl →)

Калейдоскоп событий