Новости по метке:

виробництво м'яса

На Черкащині на третину збільшилося виробництво молока

За півроку сільськогосподарськими підприємствами району реалізовано худоби та птиці на забій у живій масі 5437 центнерів, валовий надій молока становив понад 1050 тонн. Про Все

За перші шість місяців року в області на забій продали майже 40 тисяч тонн тварин Радіо Трек

Порівняно з 1 липня 2016р. зафіксовано збільшення поголів'я птиці на 6,2% й овець та кіз - на 1,6%. Чернівці.ТВ

Черкащина займає 1 місце за виробництвом м

За обсягом виробництва продукції сільського господарства на одну особу Черкащина займає перше місце серед областей України. Про Все

Про це повідомив директор Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», академік НААН Юрій Лупенко, передає прес-служба ННЦ. Агравері

великий розрив між різними напрямками тваринництва в Україні. З одного боку, впроваджуються абсолютно першокласні технології й передові компанії працюють у виробництві м'яса птиці та яєць, гідний рівень промислового виробництва свинини (данські, французькі  та канадські технології). З іншого? повна катастрофа...Агравері

Для участі у конкурсі ініціативні групи чи діючі СОК повинні подати заповнену Аплікаційну форму. Місто Онлайн

Після повернення надані кошти знову вкладатимуться у розвиток кооперативів. Online.ua

Черкащина вносить вагомий внесок у виробництво тваринницької продукції України. І це, не зважаючи на спадну динаміку в окремих галузях. Online.ua

Черкащина зменшила виробництво м

Черкащина вносить вагомий внесок у виробництво тваринницької продукції України. Про Все

зазначеного продукту зросло на та Черкащині — на 22,7%. Разом з тим, в Херсонській області виробництво яєць скоротилось на 28,1%. Виробництво м'яса протягом аналізованого періоду склало 1,3 млн тонн, що на 0,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Так,...Агравері

Господарствами всіх категорій реалізовано на забій 144,7 тис. т. худоби та птиці (у живій масі), що на 10% менше порівняно з січнем-квітнем 2016 р, інформують у ГУ статистики в Черкаській області. Прес-Центр

Черкащина вносить вагомий вклад в виробництво тваринницької продукції України оскільки за обсягом виробництва мяса займає 2 місце, молока 7-ме, яєць 8-ме. Online.ua

Однак, зменшення обсягів виробництва м'яса качок в Україні триває вже 25 років. Зазначається, що близько 90% качиного м'яса в Україні виробляють в присадибних господарствах.Агравері

зайвими, кількість робочих місць в селах різко скоротилася. Про це пише в своїй статті для DT.UA Ірина Хомин. "В Україні виробництво м'яса у забійній вазі становить 2,3 млн проти 4,4 млн т у 1990 р., молока — 10,6 млн проти...Зеркало недели (газета)

Скільки на Сумщині вироблено м’яса, молока та яєць?

Перевищили рівень січня-квітня 2016р. по виробництву м'яса сільгосппідприємства (які складають оперативну звітність) 10 районів Сумщини, з них найбільше: Глухівського, Буринського, Лебединського, Тростянецького...RegioNews-Суми

19.05.2017(Ctrl →)

Калейдоскоп событий