обновлено
22.01.2018
10:31

Метки сюжета

Прикрасити гугуцами, вербу у вогонь: Рецепти паски від закарпатських ґаздинь

Прикрасити гугуцами, вербу у вогонь: Рецепти паски від закарпатських ґаздинь

Майже кожна господарка має власний сімейний рецепт приготування паски. У просіяну муку (2 кг) додаємо 1,25 л теплого молока, 100 г масла, шість столових ложок цукру, чотири чайні ложки солі, чотири ложки столової олії та п'ять жовтків. Голос Карпат >>  09:15

Великодні приготування зібрали навколо себе найбагатші традиції та ритуали Майже кожна господарка має власний сімейний рецепт приготування паски. ДеПо >>

Готові паски розкладаємо на накритий стіл, прикриваємо скатертиною і ставимо на паски освячену вербу". Голос Карпат >>

ФОТО:

Голос Карпат: Закарпатські ґаздині поділилися своїми рецептами паски

Калейдоскоп событий