Запечена гуска з яблуками

Запечена гуска з яблуками

Для приготування вам знадобиться гуска 3–4 кг, сіль, мелений перець; для начинки: 1 кг кислих яблук, лимон і 1 ст. ложка меду; для приготування гарніру з груш: 1 кг груш, 1 л води, 200 г цукру, склянка виноградного соку, 50 мл оцтової есенції, 3 палички гвоздики, шматочок кориці, 1 склянка брусники. The Epoch Times Украина >>  16.01.2010 22:40

Оскільки гуска вважається важкою їжею, краще фарширувати її фруктово-ягідною начинкою.

Потім гуска набивається, але не щільно, щоб можна було зашити отвір бавовняними білими нитками.

Гуска кладеться на деко спинкою вниз із притиснутими з боків крилами і запікається у духовці 2–2,5 години.

Якщо паличка заходить в гуску легко і сік з проколеного місця не випливає, то гуска готова.

При подаванні на стіл запеченої гуски в поглиблення груш кладуть брусницю. The Epoch Times Украина >>


Калейдоскоп событий

Найдите нас на Facebook


Rambler's Top100