Держпродспоживслужба закликає рестораторів, шеф-кухарів та технологів взяти участь в тренінгу

Держпродспоживслужба закликає рестораторів, шеф-кухарів та технологів взяти участь в тренінгу

В ході тренінгу розглянуть питання впровадження та використання системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР. Голая Пристань >>  02.11.2017 13:26

Програма тренінгу розроблена для: - власників, директорів і керуючих закладами громадського харчування; - шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні закладів громадського харчування; - технологів і завідувачів складом в закладах громадського харчування. Голая Пристань >>

ФОТО:

Голая Пристань: Держпродспоживслужба закликає рестораторів, шеф-кухарів та технологів взяти участь в тренінгу

Другие новости темы:

Калейдоскоп событий